• Fogászat Debrecen Belvárosában!

  Üdvözöljük a Forma Dental Klinikán! Digitális Fogászati Magánklinika Debrecen belvárosában! CT-vel rendelkező Klinikánk teljeskörű fogászati ellátást nyújt, beleértve az Implantológiát és a Parodontológiát is!

 • Esztétikus fogászati betét és korona

  Digitális tervezéssel és gyártással pontosabb és tartósabb fogpótlások készülnek a Klinikánkon. Akár egy napon belül kész fogpótlással távozhat!

 • Fogászati konzultáció

  Jöjjön el a CT-vel felszerelt klinikánkra egy fogászati állapotfelmérésre. A teljeskörű konzultáció keretében készítünk egy személyre szabott kezelési és költség tervet és minden felmerülő kérdését megválaszoljuk.

 • Szájsebészet

  Professzionális fogeltávolítás fájdalommentesen és kíméletesen! Forduljon hozzánk foghúzás, bölcsességfog vagy betört gyökér sebészeti eltávolítása esetén!

 • Mikroszkópos gyökérkezelés

  A szabad szemmel alig észrevehető gyökércsatornák feltárása mikroszkópos nagyításban könnyen elvégezhető és így lesz a legnagyobb esélyünk a gyulladt fog megmentésére.

Rólunk

Digitális Fogászat Debrecen Belvárosában
A debreceni Forma Dental Fogászati Magánklinikán modern és nyugodt környezetben veheti igénybe legkorszerűbb fogászati szolgáltatásainkat. Nekünk fontos, hogy minden információt megkapjon az elérhető fogászati kezelésekről, majd az Ön számára legmegfelelőbbet együtt kiválasszuk és magas minőségben megvalósítsuk.

A klinikán minden fogászati problémáját kezelni tudjuk.

Rendelkezünk CBCT-vel, így a kezeléseket megelőzően a pontos diagnosztikához elengedhetetlenül fontos panoráma röntgen és CT felvételeket is elkészítjük Önnek.

Hosszú nyitvatartással várjuk pácienseinket.

 

Yes! We speak English!

Come to our well-equipped dental clinic for an intial examination. We will provide you with a professional consultation and prepare an individual treatment and price plan.

Services provided: - Preventive dentistry and dental hygiene - Aesthetic dentistry - Prosthetic dentistry - Endodontics - Parodontology - Dental surgery - Implantology

We make a visit to the dentist a pleasant experience.

 

Group 27
Fogászati innováció

A fogászati innováció által elérhető legmodernebb diagnosztikai és kezelési eljárásokat kínáljuk.

A fogászat jelenleg olyan dinamikusan fejlődő és innovatív terület, amely folyamatosan hoz létre új technológiákat és módszereket a fogászati problémák megelőzésére és kezelésére. A legújabb technológiák nélkül nem tudnánk olyan precíz és fájdalommentes eljárásokat végezni. A modern eszközökkel a kezelések jóval hatékonyabbak és sokkal problémamentesebbek lesznek.

A klinika fogorvosai által használt legkorszerűbb anyagok és technológiák biztosítják a fogászati ellátás magas minőségét. 

Group 51

A debreceni Forma Dental Fogászati Klinikánk vezetési filozófiájának középpontjában a minőség áll. Ebben elengedhetetlen szerepe van a kiváló fogorvosaink szakértelmének, a modern fogászati eszközeinknek és a minőségi anyagoknak. Számunkra a pácienseink hosszú távú elégedettsége jelenti a sikert.

 • Kizárólag a Nobel Biocare svéd vállalat prémium implantátumait használjuk, melyekre élethosszig tartó garanciát vállalunk. Esetleges komplikációk esetén az implantátumokat térítésmentesen cseréljük
 • A Forma Dental Fogászati Klinikán készült inlayekre és cirkon pótlásokra 5 év garanciát vállalunk

Miért válasszon minket?

6 rendelő, egységes kezelési protokoll
Minőségi, modern, magas színvonalú kezelések
A klinika CT-vel rendelkezik, mert a minőségi fogászat alapja a pontos diagnosztika
Modern digitális eszközpark
Magas színvonalú sebészeti ellátást nyújtunk
Minden fogorvos nagyításban (loupe) kezel, ami a minőségi fogászati ellátás alappillére
Sürgősségi fogászati ellátás
Hosszú nyitvatartás: 8:00h-21:00h

Időpontfoglalás

Kérjen időpontot az oldal alján lévő űrlap kitöltésével vagy kattintson az alábbi elérhetőségeinkre. 

Provide us with your contact information and we will get in touch with you to answer any questions or arrange an appointment, we look forward to meeting you!

 

Vélemények

forma_dental_velemenyek

Profizmus, páciensközpontúság, rugalmasság, barátságos környezet, fájdalommentes kezelések❤️

Zsani
forma_dental_debrecen_velemenyek

Nagyon kedvesek ès segítökèszek. Az első olyan hely, ahol mindig tudom mi történik a kezelès alatt. Dr. Mezei Sàra esztètikus munkàt vègez ès nem csak fèlmegoldàst javasol.

Timi
forma_dental_clinic_velemenyek

A klinikát egy akut problémám kapcsán találtam, majd a tapasztaltak alapján náluk ragadtam. A klinika rendkívül jól felszerelt, modern készülékeket és technikákat alkalmaznak, a csapat barátságos, segítőkész, a doktor úr elhivatott, precíz, mindig nyugodt és figyelmes. Számomra megnyugtató volt, hogy bármilyen kérdés, probléma esetén elérhetőek voltak és készségesen segítettek. Jó kezekben voltam és leszek náluk a továbbiakban is.

Kata
velemeny-magan-fogaszat-debrecen

"Az interneten kerestem fogorvost, amikor rátaláltam a Forma Dental Klinikára. A rendelőben modern, barátságos környezet fogadott kifogástalan higiéniával és modern diagnosztikai eszközökkel. A kezelési terv megbeszélése közben kiderült, hogy Balázs, a doktor úr kedves, közvetlen, kivételesen empatikus, kimagasló szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik. Mindegyik kezelés fájdalommentes volt és az implantáció tökéletesen sikerült. A csapat munkája jól szervezett és betegbarát."

Margó
velemeny-magan-fogaszati-klinika-debrecen-forma-dental

Az első alkalommal fogfájással, kicsit félve érkeztem. Azonban belépve a recepción barátságosan mosolygó asszisztensek fogadtak, majd ott helyben, várakozási idő nélkül készült a fogsoromról CT felvétel a fájdalom okának megszüntetéséhez és a kezelési terv felállításához.
Az összes elvégzett beavatkozás teljesen fájdalommentesen zajlott, kiemelkedő szakértelemmel és a legújabb technológiák használatával.
Ami viszont meglepett és sajnos máshol nem magától értetődő, az a kedvesség, odafigyelés és türelem, ami a kezelések során végig érezhető volt. Azt hiszem nem túlzás kijelenteni, hogy megtaláltam az állandó fogorvosom.

Virág
forma-dental-velemeny

Nem gondoltam, hogy a fogorvoshoz járás jó élmény is lehet… A Doktor Úr nagyon kedves volt. Elmagyarázta, hogy mennyire fontos az alapos fogkőleszedés a fogaim és az egészségem érdekében. Most már félévente biztosan visszajövök.

Ági
forma-dental-fogaszat-velemeny

Az egészséges fogak számomra mindig is fontosak voltak, hiszen nem csak a személyes higiénia de a mindennapi kapcsolatok és kommunikáció egyik alapja is az ápolt megjelenés. A kezelés során nagyon segítőkészek és alaposak voltak. Mindezt rendkívül modern és fiatalos környezetben, így egy percig sem éreztem magam kényelmetlenül. Bátran ajánlom én is az ismerőseimnek a helyet, megérte Budapestről is Debrecenbe utazni ezért.

Jenő
dorma-dental-debrecen-velemeny

Nagyon alapos, precíz a Doktor Úr és csodaszép a környezet. Egy körültekintő állapotfelmérés után a kezelésem zökkenőmentesen, jó hangulatban telt és minden felmerülő kérdésemre választ kaptam. Bizalommal várom további kezeléseim megkezdését és bátran ajánlom ismerőseimnek a klinikát.

Valentina

Az új ultramodern FORMA Dental Clinic megnyílt és elmentem hozzájuk egy megbeszélésre és vizsgálatra, a fogaim miatt. A magán Klinika a legfejlettebb fogászati eszközökkel van felszerelve. A két orvos, akik fogadtak az első megbeszélésen és vizsgálaton, két kiváló orvos szakember. Meggyőződtem arról, hogy a FORMA Dental Klinikát és őket választom a komoly fogorvosi beavatkozást igénylő műtéthez, amihez új fogorvosi technológiát alkalmaztak. Most már nincs semmi problémám az étkezéssel, a beszéddel és a mosolyom is a régi. Ajánlom mindenkinek, akinek problémája van a fogával és a mosolyával, hogy először látogassa meg a FORMA Dental Klinikát. Nem fogja megbánni!

János

Az egyik legrosszabb dolog, ha az embernek a fogaival vannak gondok. Gyermekkori rossz tapasztalatomból adódóan mindig félelemmel töltött el, ha fogászati rendelőbe kellett mennem. Nem gondoltam, hogy egyszer azt mondom, jó fogorvoshoz menni. Köszönöm a fájdalommentes kezelést.

Anett
fogaszat-debrecen-forma-dental-clinic

Sürgősségi fogászati probléma esetén hívjon minket!

 

Telefon:  +36 52 998-011

Egyéb tervezett fogászati beavatkozás vagy esedékes kontroll vizsgálat esetén használja az online időpontfoglaló rendszerünket!

A sürgősségi ellátás díja: 15.000 Ft + a kezelés díja