Úgy véli, lehetnének fehérebbek, egészségesebb hatásúak a fogai? A fogfehérítés mellett döntött?

Akkor ezt a cikket érdemes figyelmesen olvasni, hogy a legoptimálisabb eredményt érje el!

A fogfehérítés előszava

A fogorvosi felügyelettel végzett fogfehérítés sok szempontból biztonságos és a módszert sok éves klinikai tapasztalat is bizonyítja.
Ha Ön fogorvosi felügyelet mellett kér fogfehérítést, már számtalan problémát ki is küszöbölt.

 otthoni-fogfeherites-debecen

 

Fogfehérítés előtt érdemes tudni:

  • Az állapotfelmérés során kiderül, hogy az elszíneződéseket mi okozza és az vajon csak esztétikai jellegű eltérés, vagy más, sokkal komolyabb fogászati megoldást igényel a felállított diagnózis
  • A fehérítési folyamat előtt általában szükség van egy teljes körű szájhigiéniai kezelésre melynek során a lerakódott fogkövet és egyéb szennyeződéseket eltávolítjuk. (Ez nem képezi a fogfehérítés költség részét). A fogkő számos más fogászati gondot okozhat, amelyektől Ön ezennel meg is szabadul és nincs más akadálya a fogfehérítésnek.
  • Tudta, hogy fehéríteni csak a fogakat lehet, a töméseket, koronákat és fogpótlásokat nem? Ezért a fogfehérítés után a látszó esztétikai régiókban ki kell cserélni a fogpótlásokat az új árnyalathoz igazítva.
  • Néhány esetben a páciensek a fogak érzékenységét tapasztalják a fehérítés alatt. Ez azonban csak átmeneti jelenség. A fogorvosa ilyenkor speciális anyaggal leecseteli a fogakat mely enyhíti a kellemetlen tüneteket. Ez a érzékenység a kezelés befejezése után néhány napon belül magától is megszűnik.

Mi történik Önnel a fogorvosi felügyelettel végzett professzionális fogfehérítés során a Forma Dental Clinic rendelőben?

Az első lépés egy lenyomatvétel, amely alapján egy vékony, átlátszó sín készül. A sínnek a fogakra nagyon pontosan kell illeszkednie, mert a fehérítő gél nem érintkezhet az ínnyel, csak a fogakkal.
Ebbe a sínbe kell aztán otthon beletennie az orvosától kapott fogfehérítő gélt. A fehérítő gél bomlása során felszabaduló oxigén behatolva a fogzománcba kifehéríti az elszíneződött területeket, mindezt úgy, hogy a fog szerkezetében nem okoz elváltozást. A sínek használatát és a gél pontos adagolását részletesen megbeszélik a konzultáció alkalmával. A fogorvossal megbeszélheti, hogy a kívánt eredmény eléréséhez hány alkalommal és mennyi ideig kell végezni a kezelést.

fogfeherites-orvosi-felugyelet-alatt-forma-dental-clinic

A eredmény:

Általában 7-10 nap alatt érhető el a szép fehér fogszín, ami 2-3 árnyalatot jelenthet. A fehér fogszín - ha vigyázunk a fogainkra - akár 1-2 évig is kitarthat és ha szükséges, a fehérítés újra ismételhető.

Milyen kezelést tartalmaz a Forma Dental Clinic fogfehérítés csomagja?

  1. Állapotfelmérés
  2. Lenyomatvétel a fogfehérítő sínekhez
  3. Fehérítő gél
  4. Kontrollok
  5. Ecsetelés

Tájékozódna még? Olvasson a témában további cikkeket: 

Az igazság az otthoni fogfehérítésről 

 

Ha időpontot foglalna, töltse ki az oldal alján lévő űrlapot: